سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

زهرا جعفری مسکونی – کارشناسی ارشد رشته ریاضی محض
احمد علی نژاد – کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی

چکیده:

کشت بدون خاک (هیدروپونیک) فلفل دلمه ای دارای مزایای بسیاری از جمله عدم نیاز به تدخین خاک، افزایش کیفیت محصول، کاهش بیماری های قارچی و باکتریایی و تولید میوه هایی عاری از آفت کشها می باشد. تهیه محلول غذایی برای این نوع کشت اهمیت بسیاری دارد و تأثیر بسیاری در تولید محصول دارد. در این نوع کشت محلول غذایی باید با دقت بسیار تأمین شود و در یک رنج مشخص نگه داشته شود. ما در این تحقیق با استفاده از روش برنامه ریزی خطی (۲)، به دنبال یافتن ترکیبی از کودهای شیمیایی با کمترین هزینه و با هدف تأمین نیازهای غذایی گیاه فلفل هستیم. بدین منظور روشهای ریاضی را با اطلاعات کشاورزی ترکیب کرده و در نهایت محلول غذایی را ارائه می کنیم. محلول غذایی به دست آمده با محلول های جهانی هوگلند و کرونر همخوانی دارد.