سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

محمدرضا شریفی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم صنایع غذایی

چکیده:

سیب زمینی جزو غذای اصلی مردم جهان است و بعد گندم ذرت و برنج در رده چهارم قرار دارد درایران نیز یکی از عمده ترین مواد غذایی می باشد از این رو تحقیق روی ان اهمیت ویژه ای دارد هدف این تحقیق بهینه سازی شرایط انبار برای کاهش ضایعات و افت وزنی بهبود قندها بافت و ویژگیهای شیمیایی است با کنترل دمای انبار می توان میزان ضایعات را به حداقل رساند برای جلوگیری از تولید قندهای احیا همواره دمای انبار باید بالای ۵ درجه باشد یا از انبار ایزوله که سرد کردن تبخیری در آن اعمال می شود کمک گرفت برای کاهش سولانین باید از انبار سرد و تاریک استفاده کرد برای کاهش آکریل آمید می توان از واریته هایی که مقدار آسپارژین کمتر دارند و یا از دمای پایین انبار برای کاهش آسپارژین که پیش ماده برای ساخت آکریل امید است استفاده کرد و یا از فراندهای شستن و خیساندن درآب بهره گرفت.