سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

سیدکریم شفقی اصل – کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
نقی مالوفی – کارشناس مهندسی شیمی

چکیده:

خرما یکی از محصولات مهم کشاورزی درایران میباشد که علاوه برمصرف داخلی سهم مهم و اثرگذاری دراقتصاد و صادرات غیرنفتی ایران دارد دربازار صادرات امروز جهان نیاز به فراوری خرما به عنوان یک ماده غذایی به طور موثر احساس می شود یکی از فراوری های آب خرما می باشد دراین تحقیق بریکس مناسب آب خرما با استفاد هاز آزمایشهای ارگانولپتیکی از نظر طعم بو رنگ و تناسب رنگ و طعم با ان بررسی شده است و دربریکس مناسب بدست آمده کدورت و فساد میکروبی در پی . اچ ۳/۵ ودردمای محیط نیز بررسی گردیده است نتایج بررسی ها نشان میدهد که بریکس مناسب ۸ میب اشد و دراین بریکس نیز تا ۱۵۰ روز از تولید آب خرما بدون داشتن کدورت و فساد میکروبی همانند سایر آب میوه ها قابل نگهداری در دمای محیط می باشد.