مقاله بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۱ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضایعات شیلات
مقاله ژلاتین
مقاله استخراج بهینه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: آبرومند علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این طرح در دو مرحله صورت پذیرفت: در مرحله اول، اثر شرایط pH (در دو شرایط قلیایی و اسیدی) و نوع ماده اولیه (قباد، شیر ماهی، صافی و کوسه ماهی) بر روی برخی از مهم ترین خواص کمی و کیفی ژلاتین مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم، طرح نیز اثر دما (در سه سطح ۷۰، ۷۵ و ۸۰ درجه سانتی گراد و pH (در دو سطح ۶٫۵ و ۶) بر روی میزان راندمان ژلاتین ارزیابی گردید. نتایج مرحله اول، نشان داد که در صورت استفاده از شرایط قلیایی و ضایعات فیله، مقدار ژلاتین حاصل حداکثر خواهد بود. با توجه به نتایج مرحله دوم طرح و با دمای ۷۰ درجه سانتی گراد و pH برابر با ۶٫۵، راندمان ژلاتین حاصل حداکثر و با بهترین کیفیت به دست خواهد آمد.