مقاله بهینه سازی استخراج روغن هسته خرما در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۱ در پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی) از صفحه ۲۵ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی استخراج روغن هسته خرما در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خرما
مقاله Phoenix dactylifera
مقاله هسته خرما
مقاله بهینه سازی
مقاله استخراج روغن

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کاظمی مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: عبدالحسینی صالح

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش شرایط استخراج روغن از هسته ۱۵ گونه خرمای استان های متفاوت ایران در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی مورد بررسی قرار گرفت. بازده استخراج روغن از هسته خرما در مقیاس آزمایشگاهی، ۶٫۲ تا %۱۳٫۲ با میانگین حدود %۹٫۵ به دست آمده است. شرایط بهینه لازم در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی با استفاده از حلال پترولیوم اتر، به دست آمد. بازده استخراج روغن در مقیاس نیم صنعتی %۶٫۶ به دست آمد.