سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۳

نویسنده(ها):

لیلا دهداری –

چکیده:

رشد ومتابولیسم دو ارگانیسم L. acidophilus LAFTIs L10 and Lactobacillus casei LAFTIs L26) و کشت معمول ماست درماست حاوی ۱٫۵ پودرنشاسته غلات حاوی امیلوز بالا hi-maizes یا اینولین بررسی شده است .۵۵, ۱٫۰۵, (w/v). delbrueckii ssp. bulgaricus Lb1466 and Streptococcus thermophilus St1342 (L محاسبه سلولهای زنده ارگانیسم های پروبیوتیک متابولیزم آنها فعالیت های پروتئولیتیک و چسبندگی ماست ها طی ذخیره سازی دریخچال به مدت ۲۸ روز دردمای ۴۰ درجه انجام شده است درحضور اینولین کشت ها نشان دهنده پایداری و زنده ماندن بهتر (۸٫۰ log cfu g_1 را درمقایسه با Hi-maize نشان دادند بطوریکه ۱ چرخه LOG کاهش داشتن د غلظت های پایین تر Hi-maize با۰٫۵-۰٫۱۵ باعث بهبود (Po0.05 تولید اسید پروپیونیک وینز افزایش فعلیت پروتئولیتیک ارگانیسم های پروبیوتیک بصورت قابل توجه شده است. انتشار بیشتری از آمینواسیدهای آزادممکن است باعث حفظ بهتر رشد ارگانیسم ها درماست شود.