سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

فروغ محترمی – دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی
راحله محترمی – کارشناس ارشد شیمی تجزیه
میرخلیل پیروزی فرد – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

چکیده:

این مقاله مروری بر پیشرفت های تکنولوژیکی جدید در تولید غذاهای عملگرا از طریق تکنولوژی جدیدبسته بندی تحت عنوان بسته بندی فعال زیستی می باشد که اجزای فعال زیستی و مواد فعال کنندهدر داخل بسته بندی یا مواد پوششی تعبیه شده اند. این کار دستاوردی جدید در توسعه غذاهای عملگرا می باشد که در آن بسته بندی یا پوشش غذایی نقش منحصر به فردی در تاثیر غذا بر سلامتیمصرف کننده دارد. در این مقاله در مورد مواد فعال زیستی، مزایای صنعتی تعبیه آنها در داخل مواد بسته بندی یا پوشش های خوراکی به جای استفاده مستقیم آنها در داخل غذا، تکنولوژی های مورداستفاده در این نوع بسته بندی شامل تکنولوژی رهایش اجزا، میکرو و نانو آن کپسولاسیون و یا تثبیت آنزیمی بحث خواهد شد.