سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

ازاده قربانی حسن سرایی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله املی گروه علوم و صنایع غذای امل صندو
سیداحمد شهیدی یاساقی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله املی گروه علوم و صنایع غذای امل صندو
شبنم حمزه – موسسه آموزش عالی تجن قائمشهر
علی معتمدزادگان – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:

تولید فراورده دریایی موجب به وجود امدن نواوری هاییدربسته بندی هوشمندانه شده است افزایش اگاهی از فواید سلامتی زایی غذای دریایی مصرف کنندگان را به درخواست وسایلی که انتخاب اگاهانه تری برایشان فراهم کند تحریک کرده است بسته بندی های هوشمندانه می توانند اطلاعاتی اززمان واقعی تازگی و سلامت غذای دریایی که از قبل بسته بندی شده است فراهم کنند حال انکه با کاهش ضایعات تخمین درست تری از تاریخ انقضا به دست میاید بسیاری از تکنولوژی ها مثل MAP,TTI سازگار و مکمل یکدیگر بوده و در واقع می توانند با هم به کار روند هرچند در حال حاضر بسته بندیهای هوشمند جهت به کارگیری در خرده فروشی بسیار هزینه بر هستند تکنولوژی شاخص کیفی ماده غذایی امیدهایی را نشان میدهد ولی کار بیشتری باید انجام شود تا مورد قبول بازار قرار گیرد اخیرا تقاضا برا ی بهره گیری از فناوریهای حسی با قیمت پایین به وجود امده است که جهت تماس نزدیک با ماده غذایی بسته بندی شده با فضای خالی بسته مناسب باشد به طوری که بتواند تشخیص چشمی دقیقی از کیفیت و سلامت ماده غذایی ارائه دهد.