سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

منا ایوز – گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، سبزوار، ایر
اکرم شریفی – گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، سبزوار، ایر
صادق ریگی –

چکیده:

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که درصورت مصرف درمقادیر کافی اثرات سلامتی بخشی برروی میزبان دارند امروزه نقش بسیاری ازگونه های پروبیوتیک درسلامتی انسان به خوبی شناخته شده است پیشگیری از اختلالات دستگاه گوارش تحریک سیستم ایمنی بدن خصوصیات ضدسرطانی کاهش کلسترول خون بهبود بخشیدن بیماریهای مفصلی و تولید طیف وسیعی از آنزیم ها ازجمله کارکردهای شگفت انگیز پروبیوتیکها میب اشد میکروارگانیسم هایی که امروزه به عنوان پروبیوتیک بیشترین کاربرد تجاری را دارند بیفیدباکتریوم و لاکتوباسیلوس ها می باشند روش تولید آنها پرهزینه است و شرایط مختلف محیطی را نمی توانند تحمل کنند بنابراین ایمنی استفاده از پروبیوتیک ها باید بیشترمورد بررسی قرارگیرد