سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

اکرم شریفی – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزادسبزوار
منا ایوز –
محمد ریگی –
حمید جواهریان –

چکیده:

بعلت کاربرد ژل آلوئه ورا درصنایع غذای فراوری آن به یک صنعت بزرگ درسراسردنیا تبدیل شده است ژل آلوئه ورا بعنوان منبعی جهت تولید غذاهای فراسودمند بخصوص نوشیدنیهایی با اثرات سلامت بخش مورد استفاده قرارمی یگرد ژل آلوئه ورا شامل هشت آمینواسید ضروری است که دربدن انسان ساخته نمی شود استفاده مداوم و منظم از ژل الوئه ورا باعث تامین طبیعی امینواسیدهای ضروری بدن میگردد ژل آلوئه ورا حاوی ویتامین های گروه B و ویتامین های A ، C ،E و فولیک اسید و نیاسین است بدن انسان نمی تواند بعضی ازاین ویتامین ها را ذخیره نماید بنابراین بهترین راه تامین ویتامین های فوق خوردن میزان مناسبی از ژل آلوورا می باشد موادمعدنی که درالوورا یافت می شوند شامل کلسیم سدیم آهن پتاسیم کروم منگنز مس و روی است. استفاده روزانه از ژل آلوورا باعث افزایش سطح انرژی بدن شده ولی وزن بدن مناسب و متعادل می ماند.