سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

رامش مهرپور – کارشناس گروه پژوهشی میکروبیولوژی
فهیم دخت مختاری –
مژگان حیدرپور –

چکیده:

با توجه به اینکه جامعه سالم زیربنای توسعه هرکشور بوده و یکی از راه های نیل به این هدف برخورداری از تغذیه صحیح می باشد بنابراین دراختیار قرار دادن اطلاعات لازم درمورد مواد به افراد جامعه ضروری سات از سوی دیگر با پیشرفت صنایع غذایی و رقابت دراین زمینه بالا رفتن فرهنگ مردم و توجه به سلامتی جامعه برچسب گذاری به عنوان ابزاری مهم جهت اطلاع رسانی به مصرف کننده به حساب می آید اخیرا طیف جدیدی از محصولات مواد اولیه و افزودنیهای غذایی از صنایع بیوتکنولوژی بدست آمده اندکه مسائل خاصی را برای مقررات و اهداف برچسب گذاری ایجاد نموده اند نکات مهم مورد بحث بشرح زیر است اهمیت و لزوم شناسایی مواد غذایی جدد انتقال مواد حساسیت زا از طریق غذاهای تهیه شده به روش فوق ایمنی – ملاحظات اخلاقی سنتی و مذهبی – مشکلات صنعت و بازار – نحوه کنترل و نظارت براجرای مقررات