سال انتشار: ۱۳۹۴

محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی،طب سنتی و کشاورزی ارگانیک

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

مریم خداویسی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
رضا خراسانی – دانشیار گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
علیرضا آستارایی – دانشیار گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

کمیت و کیفیت محصولات غذایی یکی از فاکتورهای مهمی است که امروزه در اثکر کشورها به آن توجه زیادی می شود. سازمان ملل متحده سال ۲۰۰۸ را سال سیب زمینی نامیده است و از سیب زمینی به عنوان جواهر پنهان یاد کرده است. این عنوان به دلیل نقش پررنگی است که اینماده غذایی در رفع بحران های جهانی، نظیر گرسنگی و فقر دارد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که کاشت سیب زمینی تنها راه حل مبارزه با گرسنگی گسترده در سطح جهان است. سیب زمینی چهارمین محصول غذایی پرمصرف در جهان است و بعد از گندمف برنج و ذرت بیشترین میزان استفاده را دارد. (فائو، ۲۰۰۸).