سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با تاکید بر کاهش مصرف نگهدارنده ها

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

علی اصغر صبوحی – مدیرشبکه، پزشک عمومی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن
سحر مرآتیان – معاون بهداشتی، پزشک عمومی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن
قدرت الله اصلانی – کارشناس مسئول کنترل مواد غذایی، کارشناس علوم تغذیه، شبکه بهداشت و در
فریبا رمضانی – تایپیست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن

چکیده:

شیر از مهمترین غذاهایی است که به منظور تأمین انرژی، پروتئین، کربوهیدرات، مواد معدنی، انواع ویتامینهای مورد نیاز انسان مصرف می شود و با توجه به مصرف بالای آن در تمام گروههای سنی جامعه بخصوص گروههای آسیب پذیر (کودکان- زنان باردار و…)، سلامت شیر بسیار احئز اهمیت می باشد. با عنایت به اینکه شهرستان فریدن یکی از قطبهای تولید و فرآوری شیر در استان اصفهان بوده و می تواند شیر تولیدی در شهرستان های همجوار را نیز دریافت و فرآوری نماید، این تحقیق در راستای بررسی کیفیت یمیایی و میکروبی شیر پاستوریزه تولیدی کارخانجات لبنی شهرستان فریدن از سال ۱۳۸۵ لغایت ۱۳۹۰ صورت گرفت.