سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

فاطمه دریابک – کارشناس علوم و صنایع غذایی
محمد مدنی –
رضا عسکری – کارشناس علوم و صنایع غذایی

چکیده:

روغن ماهی برای بهبود بیماری های قلبی و رقیق کردن خون بسیار مفید است به همین خاطر در قطب که روغن ماهی مصرف می شود بیماریهای قلبی عروقی کمتر دیده می شود روغن ماهی حاوی امگا ۳ است که موجب پایین آوردن تری گلیسیرید خون می شود برای گرفتن روغن ماهی از ماهی های پرچربی مثل ماهی آزاد سفید تن و … استفاده می کنند این بررسی برروی روغن ماهی از ماهی تن است کهدر دو شرایط پخته شده و پخته نشده انجام می شود برای این کار باید دردمای حرارت دهی و زمان حرارت دهی دقت شود. زیرا تاثیر زیادی هم روی نحوه جداسازی و هم کیفیت روغن حاصله دارد شرایط بهینه برای حرارت ۸۵% به مدت ۳۰ دقیقه استکه این کار با فشار ۱۴۰ton/m2 و با استفاده از یک پرس هیدرولیکی انجام گرفت.