سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین همایش ملی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

امین احمدپور – دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادانگروه مهندسی شیمی
کیهان جهان فتحی – باشگاه پژوهشگرانجوان واحد آبادان

چکیده:

سالم بودن آب آشامیدنی یک مقوله جهانی است آب آشامیدنی آلوده بیشترین تاثیر رار وی سلامت انسان برای بیش از نیمی از جمعیت جهان دارد آب آشامیدنی تصفیه نشده یا با تصفیه نامناسب عامل اصلی بیماری در کشورهای در حال توسعه است عموما جهت تامین منابع آب رویکرد کلی استفاده از بهترین منبع موجود است جوامعه مختلف آب آشامیدنی مورد نیازشان را از منابع سطحی یا زیرزمینی به دست می آورند اما هر دو نوع منبع ممکن است توسط امور بهداشت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی کیفیت آب شرب مرکز منطقه ویژه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از نظر میکروبی و کلرسنجی مورد بررسی قرارمیگیرد.