سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

صدیقه مهرابیان – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مریم تاج آبادی ابراهیمی – عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
مریم عباس احمدی – دانشجوی کارشناس ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده:

مواد شیمیایی سرطان زا ممکن است توسط میکروبهای ساکن دستگاه گوارش ایجاد شوند.تحقیقات انجام شده استفاده از باکتری های اسید لاکتیک موجود در ترخینه را در کاهش سرطان پیشنهاد می کند. هدف از این پژوهش بررسی اثر مهارکنندگی باکتریهای اسید لاکتیک برگسترش سلولهای جهش یافته و سرطانی است.