سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

محمد صالحیان – دانشگاه صنعتی شریف تهران
آلاله مسعودنیا – کارشناس ارشد تغذیه و بیوشیمی

چکیده:

با توجه به این که جمعیت جوان کشور ما در سال های آینده به سوی سالمندی حرکت خواهد کرد، مسئله ی سلامت سالمندان جامعه ،امری مهم تلقی می شود که نیازمند برنامه ریزی علمی و بلند مدت است.در این تحقیق با بررسی اثرات نغذیه و برنامه غذایی در بیماری های سالمندان ، می توان به منابع غذایی لازم برای ایجاد سلامت عمومی در یک سالمند، دست یافت.بر اساس تحقیقات انجام شده، با تنظیم یک برنامه غذایی روزانه از مشکلات شایع سالمندان جلوگیری می شود.در این مقاله، یک بررسی کامل در رابطه با تاثیر مواد غذایی در سلامت سالمندان شهر تهران انجام شده که نتیجه ی آن، حدود و میزان مواد غذایی لازم در پیشگیری از چند بیماری شایع است.با دستیابی به این حدود در تغذیه روزانه، گام بلندی در بهبود سلامت عمومی سالمندان جامعه برداشته شده است.در این دوره از زندگی، برای دستیابی به سلامت عمومی،میزان ویتامین ها،چربی،مواد معدنی و مغذی،پروتئین، اسیدهای خوراکی و … بایستی در یک محدوده مناسب مصرف شود تا متابولیسم پایه بدن در مسیر سالم قرار گیرد.بررسی جامع روی سالمندان شهر تهران به خوبی این محدوده را نشان می دهد