سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

میلاد برزگری – دانشجوی کارشناسی ارشد
زینب رفتنی امیری – استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:

سالهای زیادی است که ازپلاستیک ها جهت بسته بندی موادغذایی درصنعت غذا استفاده میشود علاوه برمسائل اقتصادی استفاده از این ترکیبات مشکلات زیست محیطی را نیز درپی دارند این پیامدها موجب شده است تا صنعت بسته بندی به سمت استفاده ازپوشش های خوراکی به عنوان جایگزین برای پلاستیک ها روی آورد زیست کافت بودن خوراکی بودن و کارآمدبودن فیلمهای خوراکی سبب شده است که این پوشش ها به عنوان جایگزین های فیلمهای سنتزی بطور وسیع مورد مطالعه پژوهش و کاربرد قرارگیرند پوششهای خوراکی میتوانند کیفیت محصولات گوشتی تازه یخ زده و فرایند شده را با به تاخیر انداختن اتلاف رطوبتکاهش اکسیداسیون لیپید حفظ ظاهر محصول حفظ طعم های فرار و به عنوان حامل افزودنی های غذایی نظیر عوامل ضدمیکروبی و آنتیاکسیدان بهبود بخشند.