سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی غشا و فرایندهای غشایی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

ابراهیم شاه منصوریان – شرکت آب و فاضلاب شهری سمنان
مجید قنادی – شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور

چکیده:

هدف ازاین مطالعه آگاهی از کیفیت آبهای آشامیدنی بطری شده و آبهای خروجی از دستگاه های آب شیرین کن به منظور اطمینان از کیفیت مطلوب آب و پاسخگویی مناسب به افکار عمومی محافل سیاسی و علمی دررخداد بحرانهای طبیعی اپیدمی بیماریها و پیشگیری از افزایش بیماریهای خاص ناشی ازکمبود املاح مفید آب که دردستگاه های آب شیرین کن به تقریب به طورکامل حذف می شود می باشد جمع آوری کافی و وافی اطلاعات پایه درخصوص منابع تامین ظرفیت های تولید و جوانب کیفی تولید آب شرب ازطریق آب شیرین کن ها توجیه فنی و اقتصادی دارد.