سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سهیل احمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم صنایع غذایی گرایش تکنولوژی

چکیده:

بسیاری از پپتیدهای موجود درمنابع پروتئینی گیاهی و حیوانی دارای ارزش غذایی فراوان و فعالیت های زیستی مفید می باشد اثرات سلامتی بخش زیادی از پپتیدهای مشتق شده ا ز مواد غذایی مختلفی گزارش شده اند خصوصیات آنتی میکروبی فعالیت های آنتی اکسیدانی کاهش دهند گی فشار خون کاهش کلسترول بهبود درجذب موادمعدنی و … از خواص مفید برخی پپتیدها می باشند سبوس برنج گلوتن ذرت و گلوتن گندم به دلیل وجود پپتیدهای مفید و ارزشغذایی بالا دراین پژوهش بیشتر مورد بررسی قرارگرفته اند به دلیل تاثیر اکسیداسیون چربی ها و دیگر واکنش های اکسیداسیونی درایجاد برخی بیماریهای مهم و کشنده و همچنین بدلیل محدود شدن و دربرخی مواردممنوعیت استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی درمواد غذایی خاصیت آنتی اکسیدانی پپتیدها بیشتر مورد توجه قرارگرفته است بنابراین دراین پژوهش علاوه بررسی خواص مفید پپتیدها به بررسی ساختار پپتیدهای آنتی اکسیدانی و عوامل موثر درمیزان خاصیت آنتی اکسیدانی در پپتیدهای استخراج شده از پروتئین می پردازیم.