سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

روح نواز شهناز – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

چکیده:

یک جلبک تک سلولی Chlorella vulgaris سبز غذایی استکه بیشتر درآبهای شیرین کشت داده می شود این جلبک میکروسکوپی جهت رشد فقط به نور آب ومنابع غذایی معدنی نیاز دارد دراین تحقیق کلرلاولگاریس تحت شرایط دمای ۲۵وPh=6.7 هوادهی ۳۰۰rpm و شدت نور ۲۳۰(μmol/m²s کشت داده شد آنالیز این جلبک نشان داد که میزان کل پروتئینتولیدی (۳۸g /100g چربی کل (۱۶٫۱g/100g موادمعدنی (۶٫۸mg /100g) کلروفیل (۲٫۵g /100g آلفالینولنیک اسید امگا ۳۶۸۰mg/100g اسید اولئیک (۴۵۰mg /100g و اسید لینولئیک (۲۵۴mg /100g) است بنابراین با توجه به افزایش جمعیت جهان و کمبود منابع غذایی به ویژه پروتئین و میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب پلی غیر اشباع و امگا۳ و نیز کلروفیل می توان ازاین جلبک به عنوان ماده افزودنی غذایی مکملهای غذایی و غذاهای سلامت درصنایع غذایی استفاده نمود