سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

مریم سپهوند – دانشجوی مهندسی علوم و صنایع غذایی
آتنا دهقان سکاچائی – دانشجوی مقطع ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

آرد یکی از اجزای مهم در تهیه نان است آرد واریته های مختلف گندم و حتی آرد یک واریته گندم که در دو شرایط آب و هوایی مختلف کاشت می شود از نظر متغیرهای فیزیکی و شیمیایی متفاوت می باشد با انواع آزمایشات فیزیکی و شیمیایی ویژگیهای انواع ارد را می توان مورد بررسی قرار داد و با مقایسه این ویژگیها خصوصیات و کیفیت محصولنهایی را کنترل نمود دراین بررسی واریته های خالص گندم از سازمان جهاد کشاورزی دو شهرستان ساری و خرم آباد تهیه شد و منطبق با استانداردهای موجود آزمایشات فیزیکی و شیمیایی متداول غلات مانند رطوبت خاکستر گلوتن میزان پروتئین و … برروی نمونه ها انجام پذیرفت