سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

اکرم شریفی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
منا ایوز – دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده:

برای کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات کشاورزی درهنگام برداشت و همچنین درعملیات پس از برداشت و به هدف طراحی ماشین آلات فراوری آنها داشتن اطلاعات کافی درمورد خواص مکانیکی و فیزیکی این محصولات ضروری به نظر می رسد تحقیق حاضر به منظور تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه نارنج واریته آمارا انجام گرفت دراین تحقیق طول قطر میانگین هندسی قطر ضریب کرویت وزن سی میوه حجم سطح دانسیته واقعی دانسیته توده ای تخلخل نسبت پوست رطوبت ضریب بسته بندی و ضریب اصطکاک روی سطوحی از آهن گالوانیزه نئوپان شیشه – آلومینیوم – چوب چند لایه و فایبر گلاس برای نارنج محاسبه گردید.