سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سمیرا گوران اوریمی – دانشجوی مقطع کارشناسی
داریوش خادمی شورمستی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

چکیده:

با توجه به تغییر فرهنگ و ذائقه مصرف کنندگان و لزوم تولید و عرضه محصولات غذایی متنوع و با کیفیت استفاده از پروبیوتیکها در فراورده های لبنی مورد توجه قرارگرفت بیش از ۲۰ ویژگی مختلف برای انتخاب سویه های پروبیوتیکی د رنظر گرفته شد باکتریهای اسید لاکتیک و بیفیدو باکتر عمده ترین گروههای پروبیوتیکی مورد استفاده دراین محصولات هستند پروبیوتیک ها با ترشح اسیدهای چرب فرار زنجیره کوتاه ویتامین های گروه ب کوفاکتورهای ضروری پیش سازهای هورمونی اسیدهای الی اب اکسیژنه و باکتریوسینها با مکانیسم های عمل مختلف نظیر مهار و حذف پاتوژن های روده ای کاهش PH روده تولیدانزیم لاکتاز و تنظیم و تحریک سیستم ایمنی موجب بروز اثرات مفید بر سلامت مصرف کنندگان مانند کاهش کلسترول بد خون کاهش متوسط فشار خون حفاظت سیستم ایمنی و جلوگیری از بروز و شدت اسهال میشوند.