سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مهسا عنایتی – دانشجوی سال پنجم دامپزشکی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد ا
مریم قنبری – دانشجوی سال پنجم دامپزشکی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد ا
علیرضا مختاری – کارشناس ازمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

چکیده:

کشک یکی از فراورده ای شیر است که به روش سنتی ا زجوشاندن تغلیظ و یاخشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود ماده ای اولیه ی کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها کشک با حجم کره خود یک ماده غذایی معجزه اساست که در بردارنده ی تمامی خواص شیر میب اشد و حاوی کلسیم چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می باشد با توجه به اینکه کشک یکی از غنی ترین منابع پروتئین حیوانی است بنابراین محیط مناسبی برای رشد و ازدیاد میکروارگانیزم های مختلف می باشد که اغلب سبب مسمومیت های شدید و حتی مرگ می گردد.