سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

مهکامه نشتاحسینی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
عبدالرضا نافچی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد دامغان
لیلا نوری – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاددامغان

چکیده:

استفاده از فیلم هاو پوششهای خوراکی جدید تهیه شده با موادطبیعی زیست تجزیه پذیربدلیل افزایش ماندگار یموادغذایی روبه گسترش است ازمزایای مهم این فیلم ها زیست تخریب پذیری بالا و بازدارندگی خوب آنهادرمقابل گازها چربی و ترکیبات عطروطعمی می باشد که میتواندبه حفظ کیفیت ماده غذایی کمک کند ولی مشکل اصلی آن آبدوستی نسبتا بالا و خواص مکانیکی نسبتا ضعیف فیلمهای حاصل از آن درمقایسه با فیلمهای سنتزی رایج می باشد فیلمهای تجزیه پذیر طبیعی و جایگزین کردن آنها به جای پلاستیکهای سنتزی راه حل مناسبی برای بحداقل رساندن آثارنامطلوب و زیان آور زباله های سنتزی است نشاسته یکی از بهترین پلی ساکاریدهایی است که باوجود منابع فراوان و ارزان به خاطر قابلیت شکل گیری و تشکییل ماتریسک انعطاف پذیر درتولید فیلمهای زیست تجزیه پذیر استفاده میشود فیلم ها و پوششهای خوراک برپایه نشاسته مانع خوبی را برای ورود اکسیژن طعم آروما چربی ها بین غذا و محیط زیست ایجاد می کند و استحکام و انعطاف پذیری بالای آنان سبب شده که بتوانند جایگزینی مناسب برای فیلمهای سنتزی باشند.