سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مریم شاه امیریان – عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی استان فارس

چکیده:

نگهداری مواد غذایی و حفظ کیفیت آن به دلیل اهمیت اقتصادی از مسائل مهم درصنایع غذایی می باشد روشهای متنوعی جهت نگهداری و افزایش عمر ماندگاری سبزیجات و میوه جات تازه که مصرف آنها درسالهای اخیر به سرعت درحال افزایش است مورد استفاده قرار میگیرد یکی از این روشها استفاده از کلسیم می باشد استفاده از منابع طبیعی کلسیم به عنوان نگهدارنده ها همراه با تاثیر غنی سازی آن می تواند فواید مهمی برای مصرف کنندگان و صنعت به همراه داشته باشد این مقاله مروریجامع برمورد استفاده ازمنابع مختلف کلسیم به منظور نگهداری میوه جات و سبزیجات افزایش عمر ماندگاری و ارزش تغذیه ای انها می باشددراین مقاله بهترین منبع کلسیم جهت حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصول تاثیر غلظت ودمای مورد استفاده و روشهای کاربرد این ترکیب درمیوه جات و سبزیجات تازه کامل و کم فراوری شده مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.