سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

مهتا میرزایی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

چکیده:

در سالهای اخیر تمایل زیادی برای مصرف غذاهای سلامت بخش بین مصرف کنندگان بوجود آمده است . پروبیوتیکها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که دارای اثرات سلامت بخش بر میزبان هستند و وقتی به میزان کافی مصرف می شوند می توانند باعث جلوگیری از عفونتهای گوارشی شوند و دارای فعالیت های ضد میکروبی ، اصلاح متابولیسم لاکتوز ، کاهش کلسترول خون ، تقویت سیستم ایمنی و خاصیت ضد جهش زایی هستند . غذاهای لبنی حاوی باکتریهای پروبیوتیک مثل گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریها با منشا انسانی ، جزئ غذاهای عملگر هستند که می توانند به صورت انتخابی باعث تقویت و رشد یک یا تعداد بیشتر از میکروارگانیسم های مفید شوند و علاوه بر این بعنوان بهترین ماتریکس برای انتقال پروبیوتیکها هستند.