سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

هدیه پورمولائی – دانشجوی کارشناسی ارشد
مریم آذری فر –
نشاط پورمولائی –
امین رنگ ریز –

چکیده:

درصنعت غذا بسته بندی یکی از عوامل موثر درحفظ کیفیت و ایمنی غذا است از این رو در سیستم های جدید یکی از گزینه ها بسته بندی های هوشمند است که قابلیت پاسخ به شرایط محیی را دارند و مصرف کننده را نسبت به آلودگی آگاه می کنند بسته بندی های هوشمندشامل سه دسته بسته بندی های با هوش بسته بندی های مکانیکی بسته بندی های فعال می باشد بسته بندی نانو زیرمجموعه ای از این گروه میب اشد اهمیت کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی افزایش ممانعت از ورود و خروج گازها افزایش پایداری رطوبتی و حرارتی در بسته بندی های مختلف مواد غذایی می باشد از جمله نانوذراتی که بطورعمده درصنعت بسته بندی مواد غذایی استفاده می گردد نانوذرات اکسیدسلیکون و اکسید نقره می باشد از این رو با توجه به اثرات مفید این نوع درصنعت غذا به بررسی آنها در صنعت بسته بندی مواد غذایی پرداختیم