سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش منطقه ای مطالعات کاربردی در شیلات و محیط زیست

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

محمدصالح تمسکی – دانشجویان کارشناسی پیوسته مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات
علی خدابخشی –
سعید پهلوانی –
نگین یاوری –

چکیده:

امروزه مصرف آبزیان درجهان رو به رشد است و مصرف گوشت ماهی به عنوان گوشت سفید و سالمترین گوشت از دیدگاه دانشمندان یک نیاز ضروری است به دلیل اهمیت تنوع غذایی درجهان امروز می توان ماهی را بصورت های گوناگون طبخ نمود و به مصرف رساند اولین روش که معمولترین روش نیز هست سرخ کردن ماهی با روغن مایع است روش دوم پیشنهادی پختن ماهی یا همان آب پرکردن است که طعم آن خوشایندو خیلی از مردم نیست و درروش سوم یکی روش نسبتا جدید درکشور ماست می توان گوشت ماهی را چرخ کرد و آ« را بصورت کباب کوبیده به سیخ زد و کبابک رد همچنین ماهی به صورت تن نیز وجود دارد میزان پروتئین هم یکیا ز مهمترین موارد درمواد غذایی است که میزان پروتئین دراین سه نوع ماهی اندازه گیری شده است و همچنین میزان ویتامین های آن ها نیز مورد بررسی قرارگرفته است.