سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

مهدی شریفی سلطانی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، چالوس، ایران
احمدرضا برامی – کارشناس آزمایشگاه
اسرین محمدیان سورکوهی – کارشناس ازمایشگاه

چکیده:

وقوع همه گیری ها دردهه های گذشته بهدلیل مصرف غذاهای آلوده افزایش پیدا کرده است و به نظر می رسد که غذاهای آماده مصرف بیش ازسایرین دلیل این افزایش بوده اند ای مطالعه جهت تعیین میزان شیوع دو گونه لیستریا درسالادهای شهر چالوس انجام گرفته است تا از این طریق علاوه برآگاهی از میزان الودگی میکروبی باکتریهای بیماریزا موجود درسالاد نیز شناسایی شود دراین مطالعه ۸۰ نمونه از سه مرکز تهیه غذا شامل فست فودها رستوران ها و هتلهای شهرچالوس گرفته شد نمونه ها درآزمایشگاه میکروبیولوژی دانشگاه مورد آزمون های میکروبی شناسایی گونه های لیستریا قرارگرفتند نمونه ها پس ازهموژن شدن درمحیط غنی کننده بمدت ۲۴ساعت قرارگرفتند و پس از آن درمحیطهای اختصاصی به مدت ۳۵ ساعت دردمای ۳۷ درجه سانتیگراد انتقال پیدا کردند