سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

فرناز مرانشاهی – دانشجوی کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشا
رضا پورمیرزاکلهری – کارشناس ارشد پرستاری، عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پ

چکیده:

پیشرفت عظیم علم ژنتیک در عرضه دستکاری ژن و شناسه های حیات امری غیر قابل انکار است. پیشرفت علم ژنتیک درتمامی علوم بشری به چشم می خورد به طوری که می توان ردپای این را در گوشه گوشه انسان از جمله مواد غذایی ردیابی نمود. تنوع زیستی و قابلیت تکثیر آسان که در جمله بیشترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشند باعث گردیده است که علم زنتیک یا به تعبیری ترا ریخته در مححصولات غذایی تغییراتی را ایجاد میکند که هدف اولیه این دستکاری دست یابی به محصولات مقاوم در برابر صدمات محیطی، زمان زایشی کوتاه و کیفیت بالای تغذیه است نکته مبهم محصولات غذایی تراریخته فقدان اثرات و عوارض زیست محیطی و بهداشتی این محصولات است که به نظر میرسد با پیشرفت تحقیقات در این زمینه لزوم استفاده از محصولات پاک و غیر دستکاری سده مورد تاکید قرار میگیرد. این پژوهش با هدف کلی بررسی میزان آگاهی دانشجویان رشته مهندسی مواد غذایی از دستکاری زنتیکی محصولات غذایی از دستکاری ژنتیکی محصولات غذایی در واحد کرمانشاه در سال ۱۳۸۸ صورت پذیرفته است