سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

آرزو آذرم – دانشجوی کارشناسی ارشد
محبوبه مدنی – دانشگاه آزاد فلاورجان اصفهان
محمدعلی ضیا – دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان

چکیده:

دانه های روغنی نظیر بادام زمینی چربی و کربوهیدات فراوانی دارند و برای رشد قارچها و تولید مایکوتوکسین ها مناسبند مایکوتوکسین ها سلامت انسان و حیوان راتهدید می کنند هدف ازاین مطالعه تعیین میزان آلودگی قارچی بادام زمینی های شهر اصفهان به قارچ اسپرژیلوس بود پس از آماده سازی اولیه نمونه ها درمحیط سابورو دکستروز آگار کشت شدند ۱۱۰ نمونه بادام زمینی آنالیز و جدایه ها شناسایی شدند بررسی های قارچ شناسی نشان داد که فراوانترین جدایه های قارچی آسپرژیلوس فلاووس آسپرژیلوس نیجر و آسپرژیلوس فومیگاتوس بودند نتایج نشان داد که نمونه های بادام زمینی نیاز به مراقبت جدی برای جلوگیری ازرشد قارچی دارند.