سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیده زینب صمدی جیردهی – کارشناس صنایع غذایی ،دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، معاونت غذا و دارو
جواد محمدزاده – دکترای داروسازی ، معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
محمد موقتی مقدم – کارشناس تغذیه

چکیده:

مهاجرت انتقال مواد اولیه از سطح تماس بسته بندی به غذا میباشد. برای افزایش ماندگاری و ایمنی محصولات غذایی بویژه توکوفرول به عنوان آنتی اکسیدان به بسته بندی ها اضافه میشود. -α، روغن ها که نسبت به اکسیداسیون حساس می باشند روش : این مطالعه توصیفی بوده و اطلاعات از منابع ، گرد آوری شده است در سال ۲۰۰۹ در مکزیک ۱۹ A و a)Bmg/g30 توکوفرول به فیلمهای LDPE افزوده و میزان مهاجرت آن به روغن ذرت طی ۱۲ هفته در سه دمای ۵ ، ۲۰ و ۳۰ در جه سانتی گراد تعیین گردیدند اندیس انتشار فیلم B از A بالاتر و انرژی اکتیواسیون انتشار فیلم B 105.9 KJmol-1 کمتر از فیلم A126.5KJmol-1 می باشد اثر a توکوفرول برپایداری روغن با اندازه گیری مقدار هگزانال ارزیابی شد حد آستانه هگزانال روغن μgml-1 5 -10 بود،که نتایج اثر مثبت-a توکوفرول را برپایداری روغن ذرت نشان میدهد.