سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین همایش ملی تولید و فرآوری خربزه

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

محمدحسن هاتفی فرجیان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان
سیدسعید حسینی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان
حامد کرمی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان
میلاد باقری شیروان – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت

چکیده:

افزایش روزافزون استفاده از مواد شیمیایی درتولیدات کشاورزی و پیامدهای زیانبار آن برسلامتی انسان و محیط زیست اهمیت توجه به پایدار نظامهای کشاورزی و بکارگیری مدیریتپایدار در تولید محصولات کشاورزی را افزایش داده است مدیریت پایدار علفهای هرز در سیستمهای تولید ارگانیک سبزی ها مستلزم اعمال روشها و تکنیکهای بسیاری است که نتیجه نهایی همه آنها کنترل قابل قبول و اقتصادی علفهای هرز می باشدهرچه تنوع روشهای مدیریتی علفهای هرز بیشتر باشد شانس بیشتری برای کنترل علفهای هرز خواهد بود خربزه با نام علمی Cucumis meloL متعلق به خانواده کدوئیان می باشدو خاستگاه آن ایران می باشد هدف ازاین پژوهش بررسی اهمیت مدیریت پایدار علفهای هرز در کشت ارگانیک این جالیز و همچنین معرفی مهمترین علفهای هرز مزارع خربزه استان خراسان رضوی می باشد