سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

رقیه امینی سرتشنیزی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
زهرا محبی نایه –
هدایت حسینی –

چکیده:

پوشش خوراکی لایه نازکی ازموادخوراکی است که برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی استفاده می شود پوشش خوراکی روش مناسبی برای نگهداری کیوی دردمای اتاق است ترکیبات مواد فعال مانندالکل و روغن هسته گریپ فروت با پوشش های آلژیناتی ماندگاری کیوی را افزایش میدهد درحالیکه غوطه وری کردن درالکل بدلیل فراریت الکل اثر کمتری دارد پوشش پولولان موجب تجمع اتیلن در داخل پوشش و تسریع رسیدگی می شود پولولان ترکیب شده با ایزوله پروتئین سویا و اسید استئاریک ماندگاری را سه هفته افزایش میدهد کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج باعث حفظ کیفیت و افزایش پذیری کیوی می شود.