سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

علی ذاکری – مدیرگروه پژوهشی مهندسی صنایع غذایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایر
عباس جعفری جید – گروه پژوهشی مهندسی صنایع غذایی
گلین تقوی تکیار –

چکیده:

گیاه چای حاوی انواع زیادی از پلی فنول می باشد که گروه کاتچین ها درآن بوفور یافت می شود بطور کلی کاتچین ها به گروهی از سازنده ها تعلق دارند که به فلاونویدها معروفند آنها در ساختار فرمولی خود C6-C3-C6 دارند و از دو حلقه آروماتیک تشکیل شده اند چای به دلیل اینکه حاوی ۷ نوع کاتچین اصلی می باشد شناخته شده است فعالیت های اکسایشی علاوه براینکه اثرات سوء بربدن انسان دارند درغذاها هم سبب کاهش کیفیت و از بین رفتگی تازگی آنها می شوند دراین مقاله به بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی پلی فنول های چای پرداخته شده است