سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

پریسا برادری – کارشناسی ارشد
رامی آنیتا – کارشناس علوم و صنایع غذایی
عدنانی ارسلان –

چکیده:

بدون شک امروزه توسعه راهکارهای جدید دربهبود امنیت غذایی درهرکشوری ازمسائل اساسی بشماررفته طبق بررسی های بعمل آمده درصد چشمگیری از جمعیت جهان دچار کمبود ویتامین و موادمعدنی هستند این مواد معمولا ریزمغذی نامیده میشود آهن روی سلنیم کلسیم و ویتامین هایD,A و اسید فولیک ازریزمغذی های مهم می باشد بنابراین غنی سازی موادغذایی با ریزمغذی ها درمقایسه با سایرراهکارهای پیشگری و کنترل کمبود ریزمغذی ها به عنوان مقرون به صرفه ترین راه برای رفع کمبود ریزمغذی هادرجامعه مطرح است درواقع برای غلبه برکمبود ریزمغذی ها با توجه به شرایط باید از راه کارهای متفاوتی و ادغام یافته استفاده کرد.