سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

بهراد معین نژاد – دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:

کشاورزی یکی ازمهمترین بخشهای اقتصادی کشور و تامین کننده ۸۰ دصد نیازهای غذایی و یک چهارم تولید ناخالص داخلی یک سوم اشتغال و … است صنایع کشاورزی با توجه به اثار مستقیم وغیرمستقیمی که در بخش کشاورزی برجای می گذارد در شکوفایی کشورها به ویژه اقتصاد کشورهای در حال توسعه نقش بسزایی دارد و شناخت نقاط قوت فرصت ها و نیز مشکلات و تنگناهای ان می توند کشور را به چشم اندازهایی روشن تر در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن رهنما شود فرصت ها مزایا و نقاط قوت صنایع غذایی در کشور ایران امکانات بالقوه و ظرفیتهای وسیع و قابل توسعهای دارد بطوریکه با مساحتی حدود ۱/۶۴۸ میلیون هکتار نزدیک به ۱/۲۵ خاک اسیا را تشکیل میدهد. زمینهای قابل کشت جنگلها و مراتع طبیعی اقلیم متفاوت و ذخایر زنتیکی قابل توجه فلور غنی و برخورداری از نیروی خورسید از جمله امکانت و منابع کشاورزی کشور است که تولید انوع و اقسام محصولات کشاورزی سردسیری نیمه گرمسیری و گرمسیری را میسر ساخته است. این مقاله نگاهی به بررسی سهم اقتصادی صنایع غذایی درتوسعه اقتصادی کشور دارد