سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیدکریم شفقی اصل – کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
نقی مالوفی – کارشناس مهندسی شیمی

چکیده:

دراین تحقیق خواص درمانی عسل برای برخی از بیماریها ویژگیهای منحصر بفرد آن و فراوری آن به عنوان غذاهای عملگر بررسی می شود نتایج بررسی ها نشان میدهد که عسل با داشتن ویژگیهای منحصربفردی همچون راحتی هضم خاصیت آنتی اکسیدانی – پایین بودن سطح کالری و پخش شدن در خون می تواند به عنوان مکمل غذایی در بیماریهای همچون ناراحتی های دستگاه تنفسی عفونت های داخل بدن و ناحیه حلق ناراحتی های درد شکم کاهش سرفه ناراحتی های مفصلی و خستگی عمومی و احساس سرما استفاده شود.