سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین همایش ملی تولید و فرآوری خربزه

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

اسماعیل عطای صالحی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
سحر روحبخش فر – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
مهدی ایرانی – دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علومو مهندسی صنایع غذایی

چکیده:

خربزه از مهمترین گیاهانی است که از زمانهای قدیم در ایران کشت می شود و انواع مختلف آن از ارزش تجارتی بالایی برخوردارند ولی بدلیل فساد پذیری بالا و عمر کوتاه پس از برداشت نقل و انتقال خربزه به مناطق دور از مرکز تولید و فراوری آن دشوار است و این امر موجب افزایش ضایعات این میوه با ارزش می شود دراین مقاله عملیات خشک کردن اسمزی و همچنین پوشش دهی میوه خربزه و مقایسه آنها با یکدیگر و تاثیر این روشها برخصوصیات میوه خربزه مورد بررسی و مطالعه قرارگرفته است.