سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

اسماعیل عطای صالحی – استادیار دانشگاه آزاد قوچان
سحر روحبخش – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
مهدی ایرانی – دانشجوی دکتری صنایع غذایی

چکیده:

خربزه از مهمترین گیاهانی است که از زمانهای قدیم در ایران کشت می شود و انواع مختلف آن از ارزش تجارتی بالایی برخوردارند،ولی بدلیل فساد پذیری بالا و عمر کوتاه پس از برداشت، نقل و انتقال خربزه به مناطق دوراز مرکز تولید و فراوری آن دشوار است و این امر موجب افزایش ضایعات این میوه با ارزش می شود. در این مقاله عملیات، خشک کردن اسمزی و همچنین پوشش دهی میوه خریزه و مقایسه آنها با یکدیگر و تاثیر این روشها بر خصوصیات میوه خربزه مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است