سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

مجتبی میرزاکاظمی – رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۸ تهران
سمیه غلامعلی زاده – کارشناس ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه شیراز و کارشناس فضای سبز شهر
حسین باطنی – کارشناس ارشد زراعت و اصلاح نباتات و کارشناس فضای سبز شهرداری منطقه ۸ ته

چکیده:

میوه ها و سبزی ها از جمله مهمترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت انساان باازی می کنند. این گروه از محصولات کشاورزی بدلیل داشتن رطوبت زیاد فساد پذیر هستند و در دوره پس از برداشت بخشعمده ای از آنها )بین ۵ تا ۵۵ درصد( از بین می روند. میزان این ضایعات حتی در برخی موارد تا ۸۵ درصد نیز می رسد. در این میان تره بار بالاترین درصد ضایعات را به خود اختصاص داده اند. کاهش و به حداقل رساندن چنین ضایعاتی با عنوان برداشت مخفی میتواند یکی ازراه های موثردرتامین غذا برای جامعه به حساب آید