سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

مهرناز اسماعیل پور – عضو هیئت علمی دانشگاه آزادفسا
زهرا صبا – دانش آموخته مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی فسا

چکیده:

باتوجهبه اهمیت و نقش چربیهای خوراکی انسان اسیب پذیربودن این گروه ازموادغذایی دربرابر فساد اکسیداتیو و همچنین آگاهی از اثرات سوء مصرف آنتی اکسیدانهای سنتزی و خطرات آن متخصصان از علوم صنایع غذایی را درجهت توسعه مصرف محصولات گیاهی سوق داده است که دراین میان میتوانبه اثرات مفیدعصاره های گیاهی اشاره نمود که با نقشهای متعدد درصنعت غذا به کارگرفته میشود که دراینجا هدف توسعه استفاده ازعصاره های گیاهی درمحصولات لبنی پرچرب چون کره جهت جلوگیری از اکسیداسیون است که تحقیقات حاکی از پیشرفت های زیادی دراین زمینه می باشد که امیدواریم درآینده شاهد جایگزینی کامل محصولات طبیعی با انواع سنتزی آنها باشیم