سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

عمران علی پور – دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا
محسن رضایی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

چکیده:

کامکوات Fortunella spp. یکی ازجنسهای تیره خانواده مرکبات می باشد که دراین سالها به طورپراکنده درباغات کشور کشت شده و هنوز به درستی بازاریابی و اهمیت غذایی آن از دیدگاه علمی بررسی نشده است اهمیت جنس مرکبات به لحاظ وجود اسیداسکوربیک و پکتین و … برکسی پوشیده نیست خصوصیات منحصربفرد ویتامین C و پکتین دردرمان انسان امروزه سعی برشناسایی منابع جدید و غنی از این دوماده میب اشد بدین منظور برای معرفی خصوصیات کیفی این میوه و مقایسه آن با پرتقال آزمایشی درآزمایشگاه برای تعیین خصوصیاتی از قبیل مقدار پکتین میزان قندگیاه به هنگام رسیدگی میزان اسید اسکوربیک میزان پکتین آن صورت گرفت