سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

بهاره صابری –

چکیده:

نشاسته استخراج شد از دانه جودوسر با افزودن ۳۰ میلی لیتر پروپیلن اکسید دردمای ۴۰ درجه به مدت ۲۴ ساعت هیدروکسی پروپیله شد خصوصیات مورفولوژیکی میزان جذب آب درصد حلالیت دراب و مقاومت به ذوب و انجماد درمورد نشاسته طبیعی جودوسر و اصلاح شده ان اندازه گیری شد هیدروکسی پروپیله شدن بر شکل و اندازه گرانول ها تاثیری نداشت اما باعث بهبود قدرت جذب آب و حلالیت نشاسته شد میزان آب خارج شده از ژل۵% نشاسته جودوسر هیدروکسی پروپیله شده درطول سیکلهای مختلف ذوب وانجماد به مقدار قابل توجهی کاهش یافت.