سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

محسن احمدیان – کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی غرب مازندران، شبکه بهداشت و درمان
علی سبزمیدانی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:

آمیلاز اولین آنزیمی بود که به صورت تجاری تولید و به بازار عرضه شده این آنزیم حدود % ۰۳-۲۵از تولید محصولات آنزیمی جهان را دارا می باشد a آمیلاز یکی از آنزیم هایی است که برای تهیه غذاهای تخمیر شده به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد ۱ که تنها گونه انتخابی کمی از قارچ ها و باکتری ها ] دارای معیارهای مناسب برای تولید تجاری این محصول است. ] ۰جدا از مواد غذایی و صنایع نشاسته تقاضا برای آمیلاز ها به طور مداوم در حال افزایش است] ۱[ که به منظور دستیابی کارآمد در مقیاس بزرگ تر تولید، ساختار وآمیلاز و جزئیات آن باید شناخته شود. ] ۰[ در این تحقیق به استفاده از ضایعات محصولات کشاورزی به عنوان منبع مغذی برای استفاده a روابط عملکرد از آمیلاز می پردازیم که باعث کاهش هزینه محیط کشت و تولید بیشترو قیمت پائین محصول مورد نظر میشود