سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

نرگس فرخ – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آی
حمید توکلی پور – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
پیمان آریایی – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
فاطمه بابایی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آی

چکیده:

کنسانتره کشمش امروزه در دنیا بعنوان یک محصول با ارزش در تهیه شربت ها و نوشیدنی ها ،فرآورده های قنادی، صنایع قندی و پخت یک طعم دهنده و جایگزین طبیعی شکر مطرح می باشد. شیرهای طعم دار جهت ایجاد تنوع، افزایش خواص تغذیه ای و کیفی محصولات لبنی همچنین برای ایجاد رونق اقتصادی بازارها وارد عرصه بازارهای جهانی شدند. شیر کشمش یکی از انواع شیرهای طعم دار می باشد که حاصل ترکیب شیر و عصاره کشمش می باشد.در این طرح از واریته کشمش گرد استفاده شده است. ابتدا کشمش ها دم گیری و بعد شست و شو داده می شوند پس از خشک کردن، آن را آسیاب کرده با آب مخلوط کرده وتحت شرایط بهینه از نظر درجه حرارت و نسبت حلال به عصاره کشمش استخراج و سپس تا بریکس ۰۷ در تبخیر کننده دوار تحت خلاء تغلیظ می شود.