سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

شیرین فروزان – کارشناس ارشد صنایع غذایی
امیر رحیمی راد –
محمد دلیرراد –
ندا مرادی –

چکیده:

دردهه های اخیر به موازارات افزایش اگاهی مردم نسبت به بهداشت عمومی و اهمیت یافتن مساله حفظ سلامت مصرف سرانه انواع ابمیوه طبیعی افزایش یافته است این امر که مصرف کنندگان عمده انواع نوشیدنی های میوه را کودکان و بیماران تشکیل میدهند اهمیت کنترل کیفی این محصول را دوچندان می کند دراین طرح ها با اندازه گیری میزان بریکس اندیس فرمالین ساکارز و وجود نگهدارنده ها میزان تقلبات دراین فراورده بررسی شد نتایج آنالیز نشان داد تنها ۲۲/۵۳۵ نمونه ها مطابق با استاندارد بودند ۱۸/۳۱و ۲۳/۹۴ و ۳۳/۸% نمونه ها به ترتیب به دلیل پایین بودن اندیس فرمالین BRIX و هر دو فاکتور مذکور مردود اعلام گردیدند با درنظر گرفتن قشر عمده مصرف کننده که کودکان و بیماران می باشند می تواند با اتخاذ راه کارهای اصولی توسطمراکز نظارتی و با انجام نمونه برداری هایتصادفی از سطح عرضه درفواصل زمانی کوتاه درجهت بهبود کیفیت آبمیوه های تولیدی استان تلاش نمود.