سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: هشتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

علی اعتمادی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،
سید مصطفی طباطبائی قمشه – دکترای مهندسی شیمی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، م

چکیده:

در طی فرآیند میکروب زدایی آب آشامیدنی توسط کلر ، به واسطه واکنش بین کلر و ترکیبات آلی حاضر در آب ، موادی تشکیل می شوند که به DBP1 ها معروف هستند. DBP ها خطر ابتلا به بیماری های سرطانی را در جوامع بشری افزایش می دهند. از مهم ترین گونه های DBP ها ، تری هالومتان ها (THMs2) هستند . با توجه به استانداردهای سخت گیرانه ای که از سوی موسسات کنترل کیفیت آب اعمال می شود ، ضرورت یافتن روشی برای جداسازی این ترکیبات افزایش یافته است . در این مقاله پس از معرفی THM ها و عوامل موثر بر تولید آن ها ، روش های متداولی که توسط محققان مختلف جهت حذف THM ها ارائه شده ، نیز بیان شده است .